Ashaninka gyógynövény készítmények

Honnan ered?
Az Ashaninka nevet a Közép-Peruban, az “Amazonas” medencében élő “Asháninka” indián törzs iráni tiszteletből választottuk.

Cégfilozófiánk
Partnereink megbízható szövetségesévé válni, egészségének megőrzése, betegségből való felépülése és életminőségének javítása céljából.

Mit kínálunk?
Minőséget, hatékony és megbízható terméket, etikus piaci magatartást, valamint nyitottságot.

ashaninkaph.hu

Készítmények

Mozgásszervi megbetegedések – ízületi gyulladás, reuma, artritisz, kezelésére önmagában, ill. gyógyszeres – fizioterápiás kezelések kiegészítésére.

Akut és krónikus bőrgyulladások csökkentésére, sebszéli, sebkörnyéki bőrgyulladás enyhítésére.

Mozgásszervi megbetegedések – ízületi gyulladás, reuma, artritisz, kezelésére önmagában, ill. gyógyszeres – fizioterápiás kezelések kiegészítésére.

Az érett korú férfiak számára kifejlesztett, vörös maca alkoholos száraz kivonatát, likopint, vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Hírek, cikkek

A váltóláz ellenes jezsuita fakéreg (kinin) felfedezése A mocsárláz vagy váltóláz (mal-aria= rossz levegő),   A malária ősidők...
A testünket fedő bőrréteg, egy igen fontos szervrendszer, egy védőburok, ami szabályozza testhőmérsékletünket, érzékeli a...
Az Ashaninka® Macskakarom Gél  gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, sejtmegújító és hámosító hatásánál fogva gyorsan és...
A növénytermesztés hajnala Amerikában kb. 8 ezer éve lehetett, s az első termesztett növények az amaránt, a tök és a csilipaprika...