Ashaninka Red MACA PRO kapszula

Az érett korú, illetve az afelé közelgő férfiak számára kifejlesztett, vörös maca alkoholos száraz kivonatát, likopint, vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Ha nemcsak férfi, de apa is szeretnél lenni!

Férfi erő, férfi egészség!


Termékismertető:

A Red MacaPRO kapszula 

Az érett korú, illetve az afelé közelgő férfiak számára kifejlesztett, vörös maca kivonatot, likopint, vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Alkalmazás : naponta 1 kapszula étkezés közben  egy pohárnyi  mennyiségű vízzel, összesen napi 1 kapszula.

Hatóanyag a napi ajánlott fogyasztási mennyiségben: (1 kapszula)

 

RDA* %

C-vitamin

80 mg

100

E-vitamin

12 mg

100

B6-vitamin

1,4 mg

100

Folsav

400 µg

200

B12-vitamin

2,5 µg

100

Cink

10 mg

100

Szelén

50 µg

91

Likopin

8 mg

 

Vörös maca gumó kivonat:

ebben glukozinolát

100 mg

3 mg

A Red MacaPRO kapszula a perui Andok 4000-4500 tengerszintfeletti magasságon termesztett vörös maca (Lepidium meyenii Walp.) gumójának kivonatát tartalmazza. A krónikások által lejegyzettek szerint az Inka harcosok csatába való vonulás előtt maca gumóból készített ételt fogyasztottak. A maca fogyasztását a perui fennsíkon (Junin) élő indián őslakosok (pumpush) évszázadok óta összefüggésbe hozzák a termékenységgel, szexualitással.
A likopin – a karotinoidok családjába tartozó színanyag. A piros színanyag jelentős szerepet játszik számos zöldség (pl. paradicsom) és gyümölcs (pl. görögdinnye) színének kialakításában, de megtalálható a gombákban és algákban továbbá előállítható mesterséges úton, szintézissel is.
A C-, és E vitamin, valamint a cink és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezenfelül a cink szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál termékenység és szaporodás, a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában. A szelén részt vesz a megfelelő spermaképzésben, a C vitamin a kollagén képzésben, ezen keresztül az erek normál állapotának megtartásában. A folsav a B6 és B12 vitaminnal együtt szerepet játszik a normál homocisztein anyagcserében.
A Red MacaPRO  kapszula valamely összetevőjére érzékeny személyeknek a készítmény fogyasztása nem ajánlott.

 

ENGLISH SUMMARY